DIUMENGE, 12 DE JULIOL DE 2020

Avui serà el dia en què el Sol a Cranc i Neptú a Peixos establiran un dels seus lligams més excelsos, el del trígon, i que en aquest cas serà ben exacte, i com conseqüència d’aquesta unió còsmica allà dalt el cel, nosaltres també tindrem ganes d’establir o de reafirmar els nostres lligams més elevats, els que ens facin pensar en tot allò que ens dona vida i que ens fa millors.

Però, l’engranatge del cel continuarà girant i no serà aquest l’únic aspecte que aquests dies estarà vigent, i entre aquests aspectes també hi destacaran dues oposicions de Júpiter i Plutó a Capricorn amb el Sol d’aquest moment en el signe de Cranc. Al mateix temps, aquests dos planetes lents implicats en aquest afer faran un bonic sextil amb Neptú a Peixos i això ens omplirà de força i donarà més continguts a la nostra circumstància.

Potser estaria bé que, oblidant petits o grans enfrontaments, seguíssim canalitzant les nostres ànsies més amples i espirituals i les apliquéssim a la nostra realitat, amb la intenció d’aixecar-la una mica més i mirar-la amb uns altres ulls. Malgrat les lluites del cel, trobarem la sortida!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s