DISSABTE, 11 DE JULIOL DE 2020

Avui seran Mart i la Lluna els que es retrobaran al cel sota el signe d’Àries, a on ja haurà arribat la gran dama del cel en el seu camí d’estrelles, també anomenat zodíac. I com que serà molt diferent la naturalesa d’aquesta unió d’avui a la que es va produir ahir entre la Lluna i Neptú a Peixos, ens adonarem fàcilment que el cel té molts colors i canvis de pàgina i que el nostre estat d’ànim també depèn d’aquestes unions i desunions que estableixen els astres entre si. I per pur contrast, l’estada d’aquests dos astres en un signe de tant ímpetu com és Àries, ens omplirà de força i farà que ens sentim intrèpids, com en els millors dies.

I és que totes les coses tenen el seu cantó positiu i també estarà bé que avui estiguem més decidits i tinguem moltes ganes de travessar camins nous i obrir portes que no estaven obertes o que estaven entreobertes. Però, el impuls d’Àries, i sobretot de Mart en aquest signe, que és el seu domicili, ens rejovenirà i ens omplirà de motius per seguir anant cap endavant. Doncs, organitzem-nos i posicionem-nos en primera línia, com li agrada a Àries, que avui tindrem números per guanyar la carrera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s