DIJOUS, 9 DE JULIOL DE 2020

Ja fa uns dies que el Sol i Mart han deixat de fer quadratura entre ells i, per tant, no seran tan clares i visibles les ganes de batalla aquí a baix a la terra i, malgrat les agressivitats d’aquest Mart poderós a Àries, notarem que la seva embranzida està més canalitzada i no tenim tantes ganes de guerra.

A més a més, en aquests moments, el Sol i Neptú, des de Cranc i des de Peixos respectivament, estan organitzant al cel un bonic i inspirador trígon, o angle de 120 graus, que resultarà molt reparador per a tots i que ens farà mirar la realitat amb ulls més benèvols, com si ara tot agafés un altre aire i resultés molt més positiu. Aferrem-nos, doncs, a aquest aspecte benèfic i gaudim d’aquesta atmosfera de tranquil·litat i d’enlairament que ens vol una mica més espirituals, com si ens haguéssim desenganxat de la nostra part més terrenal i això ens portés a ser més bondadosos.

Aquest bon aspecte arribarà al seu punt culminant o al seu punt exacte el proper dia 12 i restarà en el cel exactament fins el 20 de juliol. Aprofitem tota aquesta bonança i mirem cap amunt, tot esperant que ens ploguin les millors coses, que pensar en la felicitat té la suficient força com per fer-nos més generosos i creatius. Ara serà el moment d’imaginar tot allò que volem!

2 thoughts on “DIJOUS, 9 DE JULIOL DE 2020

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s