DIMECRES, 8 DE JULIOL DE 2020

Els aspectes del cel, és a dir, aquests angles de diferent graduació que es produeixen entre els planetes, ocasionen tensions i distensions al cel i a la terra i gran part de l’anàlisi astrològic consisteix en interpretar aquesta trigonometria estel·lar. Però, tot i que els aspectes tenen orbes d’aproximació, de més o de menys, quan són exactes la seva influència és més forta i això és el que passa avui entre Mercuri retrògrad a Cranc i Mart a Àries. I com que resulta que en aquests moments aquests planetes s’han quadrat un davant de l’altre, el resultat es farà notar i podríem a arribar a sentir-nos especialment atacats i plens de susceptibilitat. O a l’inrevés, podem arribar a tenir ganes de guerra, sense reparar a qui arriba la nostra agressivitat. I posats en aquesta cruïlla, potser seria millor que anéssim una mica en compte, no fos que causéssim ferides de guerra o tan sols alguna rascada. Sigui com sigui, aquesta serà la situació que hi haurà allà a dalt, i ens podem veure influïts per ella. Vigilem, doncs, abans de disparar (Àries) i busquem alguna cuirassa o protecció (Cranc) que estar previnguts és sempre una bona mesura.

El cantó positiu que pot tenir aquest aspecte és que pot donar lloc a bones controvèrsies, a discussions apassionades, en què els sentiments en relació al passat (Cranc) s’enfrentin a les ganes d’avançar en el present (Àries). Però, millor que tinguem a mà alguna farmaciola, que les ferides és millor netejar-les.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s