DIMARTS, 7 DE JULIOL DE 2020

Avui la Lluna seguirà avançant pel signe d’Aquari i com tantes altres vegades que està en aquest signe, ens omplirà d’idees i de continguts i ens voldrà especialment creatius. Doncs, no ens estiguem de res i fem-li tot el cas que es mereix, que aquesta dona del cel tampoc no té tan males idees, encara que resulti una mica llunàtica, mai tan ben dit.

Però, avui aquesta senyora estirarà els seus braços lluminosos en direcció a Venus a Bessons, mentre que Urà a Taure se la mirarà malament i li enviarà una quadratura, és a dir, unes lluminositats que no li arribaran des tan bon angle. Però, el resultat sí que serà bo, i sota els influxos de Venus i d’Urà, avui la Lluna respirarà ben engrescada i es deixarà dur per la improvisació i ens acabarà donant sorpreses a tots plegats.

Doncs, a imitació d’ella, estiguem nosaltres també ben creatives i creatius i no defallim en l’intent, que Venus ens enviarà bons arguments i Urà pot representar la genialitat. Aprofitem la jornada encara que sigui per donar a llum tot allò que desitgem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s