DILLUNS, 6 DE JULIOL DE 2020

En aquests moments, tornen a formar un triumvirat al cel tres astres ben importants, Júpiter, Plutó i Saturn, que estan formant conjunció en el signe de Capricorn. I, a més a més, avui s’hi ajuntarà la Lluna, que de durant el matí encara transitarà per aquest signe i a partir del migdia ja ho farà pel signe d’Aquari.

La qüestió, doncs, és que, amb quatre astres sobre aquest territori de Capricorn tornarem a reviure aquells moments de principis d’any en què un important ambient de gravetat ho omplia tot i la nostàlgia continuarà fent acte de presència entre nosaltres, perquè amb tanta influència d’aquest signe serà difícil deixar d’estar una mica melangiosos o melangioses.

Però, avui la Lluna ens donarà un cop de mà i, quan arribi a Aquari, ens encomanarà totes les seves forces més obertes i creatives i això ens omplirà de projectes i buscarem resultats. I així el dia tindrà un canvi important i quan la Lluna canviï de signe ho notarem i canalitzarem aquest excedent nostàlgic, que s’acostuma a aplicar en direcció al passat, tot imaginant un futur amb noves i millors solucions. Positivem el nostre sentiment i transformem-lo!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s