DIMECRES, 1 DE JULIOL DE 2020

Encara sota els efectes del Sol i Mercuri en combustió, que avui encara serà més apressant, serà convenient continuar extremant la prudència sota molts aspectes, ja que hi ha moltes maneres de caure en la irreflexió i en l’enlluernament i aquest aspecte entre el Sol i el seu etern seguidor, Mercuri, pot ocasionar aquests efectes.

Però, com per compensar-ho, avui la Lluna, des d’Escorpió, farà un bonic trígon amb Neptú a Peixos, que ens eixamplarà els ànims i ens farà mirar totes les coses d’una manera molt més positiva. I tot i que aquesta Lluna, a l’estar en aquest signe de tardor, sàpiga entreveure totes i cadascuna de les possibles sospites que pugui tenir la jornada i la nostra realitat circumdant, per aquesta vegada canalitzarà molt bé les seves energies sobrants i les difuminarà amb sensibilitat, la qual cosa ho farà tot bastant més encoratjador i suportable.

Recapitulant, avui la Lluna ens voldrà donar un bàlsam i la nostra pell i la nostra ànima ho agrairan profundament. Deixem-nos mimar una mica més, que el cel ens vol administrar algunes de les seves millors subtilitats!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s