DIUMENGE, 28 DE JUNY DE 2020

Aquesta matinada el planeta Mart ha ingressat en el signe d’Àries i, en contra del que és habitual, i degut a la seva posició directe en un principi i retrògrada després, s’estarà en aquest territori fins al 6 de gener de 2021, és a dir, mes de 6 mesos. I això és, efectivament, més Mart del que toca, ja que aquest planeta acostuma a estar en un mateix territori aproximadament un mes i mig i, per aquesta vegada, s’hi estarà un temps gairebé inusitat. A més, Mart, estant a Àries, estarà en el seu propi domicili i, per tant, això voldrà dir que ara desenvoluparà totes les seves condicions més marcades i voldrà manifestar-se tal com és: guerrer i decidit, valent i entregat, establint prioritats i explotant si fa falta, que a Mart no li agrada aguantar-se i no se’l pot reprimir, i així a partir d’ara les coses seran diferents i tot agafarà una nova embranzida. També estarem especialment lluitadors i idealistes.

I de la mateixa manera en què la primavera tot ho canvia i ho omple de verd, ara tot es reverdirà i ens arribaran uns aires més joves i molt més vehements, i seran molts els que voldran dur la veu cantant.

Que es preparin sobretot els natius que tinguin el Sol o altres planetes a Àries, a Cranc, a Balança i a Capricorn, que ara tot es regirarà al seu costat i caldrà prendre decisions i fer front a noves situacions. Àries i Balança ho viuran més positivament i Cranc i Capricorn els semblarà estar ficats en una lluita persistent, com tantes altres en les que ja hi estan ficats.

La qüestió, però, és que ara Mart ens reafirmarà a totes i a tots, s’acabarà la paciència i voldrem enllestir amb tota determinació. Estar informats de tota aquesta moguda ens afavorirà, ja que així actuarem en consonància a la vibració del moment i sabrem reaccionar en conseqüència.

 

2 thoughts on “DIUMENGE, 28 DE JUNY DE 2020

    • Moltes gràcies, Marc Pons, una vegada més. Tenim el mapa de carreteres per a fer el viatge, ara només ens cal saber decidir bé!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s