DIVENDRES, 26 DE JUNY DE 2020

La Lluna d’avui, des del signe de la Verge, estendrà moltes de les seves incipients lluminositats en totes direccions i així enllaçarà els seus braços amb Mercuri i el Sol a Cranc, amb Venus a Bessons i amb Urà a Taure, i tot això ho farà d’una revolada, amb la rapidesa amb que la Lluna ho acostuma a fer-ho tot, que no perquè si és la gran minutera del zodíac. I com que sempre que està en el signe de la Verge ens vol induir a posar ordre i ens ajuda a clarificar tots els nostres assumptes, estaria bé que aprofitant que és divendres i que al mes ja li queda molt poc, planifiquéssim una mica a llarg termini i tractéssim d’enllestir totes les coses, tot recordant que Mercuri encara està retrògrada i res no avançarà gaire de pressa. Però, el fet d’intentar classificar-ho tot i distribuir cada tema en un apartat diferent, ens aportarà pau i ens farà sentir molt més organitzats, com si ara ja sabéssim del tot que ens falta per tal d’acabar la nostra missió.

I pensar que ens queda encara molt a fer és sempre una bona idea, perquè això ens farà enganxar una mica més a la vida, encara amb més ganes. Treballem i gaudim d’aquesta jornada!

2 thoughts on “DIVENDRES, 26 DE JUNY DE 2020

    • Doncs, jo també et dono les gràcies per llegir-me. He mirat el teu blog i també m’interessa molt. Tant el món teatral com el literari em motiven molt. Un plaer per a mi haver contactat amb tu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s