DIJOUS, 25 DE JUNY DE 2020

Avui el planeta Venus ha deixat d’anar en posició retrògrada pel signe de Bessons i ara ja transita de manera directa per aquest signe. La qüestió, però, és que entre unes coses i unes altres Venus estarà aproximadament 3 mesos en aquest signe i aquesta és una situació que es pot considerar com un  privilegi, ja que és molt de temps gaudint del planeta de l’amor i de la bellesa en un mateix territori.

El 4 d’abril Venus va ingressar en el signe, el 13 de maig es va posar en situació retrògrada i, avui, 25 de juny s’acaba de posar directe i estarà en aquest apartat zodiacal fins el proper 7 d’agost. I tot i que han estat molts dies en els quals Venus ha mirat cap enrere, el que importa és que ha sembrat ben amorosament aquest signe de finals de primavera i ha omplert d’amor o ha volgut fer feliços especialment als nascuts durant el període de Bessons.

Però, ja portem molts dies de retrocés i ara cal mirar una mica més cap al futur, que la vida circula cap endavant i l’amor ha de continuar creixent, sigui tenint en compte el passat o sense tenir-lo en compte. Sigui com sigui, ara no ens entretindrem tant rememorant amors antics i estarem més a l’aguait davant del que tinguem al davant o en el nostre present més immediat. I a Venus sempre és interessant mirar-lo de cara, com una sort i una alegria que arriba i que cal celebrar amb amor i amabilitat. Fem-ho!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s