DIMECRES, 24 DE JUNY DE 2020

Avui la Lluna, des del signe de Lleó, farà quadratura amb Urà a Taure, al mateix temps que el Sol de Cranc farà aquesta mateix aspecte amb Mart a Peixos i, així, talment com si en el cel els astres fessin esgrima, es produiran algunes batalles allà a dalt, que també es faran evidents entre nosaltres. Serà qüestió, doncs, d’estar pendents per veure quines són les estocades que els altres ens poden donar, al mateix temps que intentem esquivar els atacs que ens vulguin dirigir.

I si la Lluna és movible i Urà és un cul inquiet, la suma d’aquestes influències, encara que sigui des de la quadratura, ens podrà inquietar i ens farà reacciona a la que salta. Quant a la quadratura del Sol amb Mart, que fa gairebé dos mesos que dura, en aquests moments afluixarà una mica i ens podrem relaxar, encara que no sigui per gaire temps.

Però, en el seu conjunt, el cel no ens deixarà gaire treva i ens voldrà actius i decidits, i fins i tot ens voldrà inspirats i creatius com en aquells dies en què cal posar la carn sobre la graella. Però, ens equivoquem o no, l’activitat sempre pot ser estimulant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s