DIMARTS, 23 DE JUNY DE 2020

Mentrestant el Sol, continua instal·lat en el signe de Cranc, tot volent-nos oferir la seva imatge més lluminosa, la que no forma ombres (per allò del Sol parat, o solstici), la Lluna d’avui farà un recorregut ben entretingut, ja que de d’estar a Cranc durant tot el matí i ben passat el migdia, arribarà a Lleó a primeres hores de la tarda i allí s’hi estarà per tota la nit i encara uns dies més, tot oposant-se amb Plutó i Júpiter, a Capricorn, i amb Saturn, a Aquari. I així notarem unes importants diferències entre el matí i la tarda, per un cantó, i el capvespre i la nit, per un altra, ja que en aquest entreacte la Lluna haurà canviat de signe. Però, al sotmetre’s, en els dos casos, a les influències de planetes tan importants com són les de Júpiter i Saturn, especialment, i també les de Plutó, la veritat és que la Lluna d’avui es sentirà motivada i al mateix temps una mica contrariada.

Però, la nit seguirà sent màgica, com tots aquests primers dies de Cranc, i haurem de seguir-li el joc a la tradició, tot celebrant el temps de l’aigua i el temps del foc, el temps de les nits més curtes de l’any i dels dies més lluminosos. I quan més avanci la nit i la Lluna se’n vagi sortint victoriosa de tanta oposició planetària, podrem accionar els recursos per viure una de les vetllades més suggeridores de l’any. Traguem-li, doncs, el suc a les nostres circumstàncies, que aquesta nit s’ho mereix i nosaltres encara més. Celebrem del tot, fins i tot des de la nostàlgia, el fet que aquesta nit continuarà sent fèrtil, productiva i potent. Molt bona nit de Sant Joan!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s