DILLUNS, 22 DE JUNY DE 2020

Avui Mercuri i la Lluna es creuran, des del signe de Cranc, en el cel d’aquesta jornada, i així la Lluna, desfent-se de la seva abraçada mensual amb el Sol, es toparà amb Mercuri, que anirà en contra direcció degut a la seva posició retrògrada. La qüestió, però, és que la trobada dels dos astres allà dalt del cel es notarà també aquí a baix i podria ser que ens poséssim melangiosos, que aquests dies de Cranc ens poden portar a retrobar velles nostàlgies, ja que durant aquests dies es més fàcil recordar com va ser l’inici d’altres estius.

A més, aquesta conjunció de la Lluna i Mercuri en aquest signe d’aigua és un indici de bona memòria, ja que sota els efectes d’aquests dos astres és més fàcil impregnar-nos de la nostra mirada sobre la realitat i fer que aquesta visió ens torni a la memòria gairebé amb detalls fotogràfics.

Procurem, doncs, viure ben positivament aquest moment i no perdre’ns en sentiments d’enyorança, que la jornada també pot resultar molt estimulant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s