DIUMENGE, 21 DE JUNY DE 2020

Ahir al capvespre, exactament a les 23 hores, 44 minuts, a un pam ben just del dia d’avui, el Sol va arribar al signe de Cranc, tot obrint una de les portes de l’any  i inaugurant un nou solstici d’estiu.

Però, encara hi ha més esdeveniments astrals durant aquestes jornades i la lluna nova s’haurà produït també de matinada, amb la conjunció estricte del Sol i de la Lluna, que s’hauran ajuntat amorosament en el signe de Cranc, tot fent conjunció amb els nodes de la Lluna, que són dos i són els indicadors dels eclipsis, un a Cranc i l’altra a Capricorn. En segons quines latituds, de l’Àfrica i d’Àsia, es podrà contemplar un eclipsi anular de Sol, no total, que afortunadament, no serà visible al nostre país. Els eclipsis de Sol mai no han sigut un bon auguri, però, sobretot són més nocius si es poden veure i per aquesta ocasió no haurem de patir gaire. Bo serà, malgrat tot, no fer grans dispendis energètics durant el dia d’avui, que els eclipsis rebaixen la vitalitat i és millor no jugar amb foc i, en canvi, és molt millor que ens estiguem de malbaratar energies.

Sigui com sigui, donem la benvinguda a aquesta porta de l’any, la de l’estiu, que vol inaugurar per a tots nosaltres un temps de bonança, climatològicament parlant, i a totes i a tots ens pot alegrar aquest esdeveniment que ens dona més marge d’estar a l’aire lliure i viure a sota del cel estrellat. Celebrem aquest gran moment còsmic!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s