DIVENDRES, 19 DE JUNY DE 2020

Avui la Lluna i Venus s’ajuntaran amb totes les seves forces i s’abraçaran del tot com dues velles amigues que es troben després d’un mes sense veure’s i, en conseqüència, la seva alegria es farà notar i s’expandirà en l’ambient. I encara que Venus continuï en posició retrògrada, i no deixi de mirar enrere per contemplar totes i cadascuna de les seves emocions, quan s’ajunti amb la Lluna se n’oblidarà del tot i li semblarà veure la realitat amb tons molts més confiats, més rosats i amorosos.

Doncs, estaria bé que aprofitant aquesta conjuntura nosaltres també ens contagiem de tota l’alegria que es desprengui d’aquest dia de finals de primavera en el que estarem molt expressius i comunicatius i valorarem tot allò que tenim, encara que sigui d’una revolada, com ho fa el signe de Bessons quan contempla la seva realitat circumdant, amb lleugeresa i promptitud.

Doncs, no se’n digui més i aprofitem aquest divendres de juny com si no en tinguéssim cap altra i volguéssim gaudir de tots els seus moments amb delectació. Respirem profundament i deixem anar totes les negativitats que tinguem guardades durant els dies de foscor, que ara estem vivint, sense exageració, els dies més lluminosos de l’any.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s