DIMECRES, 17 DE JUNY DE 2020

Un cop al mes la Lluna s’ajunta amb els planetes lents, com són Júpiter, Saturn, Urà, Neptú i Plutó, i avui toca la seva unió amb el planeta Urà en el signe de Taure. Però, aquesta unió és bastant explosiva i fins i tot pot ser com un terratrèmol, ja que la Lluna és bellugadissa i Urà no acostuma a parar quiet. I així avui ja començarem el dia amb tensió o amb emoció, i podria ser que aquest aspecte ja no ens hagi deixat dormir gaire durant la nit passada o ens hagi produït mogudes en el son i al despertar. Però, Urà el que vol és que estiguem molt desperts i que obrim ben bé els ulls per veure tot allò que és evident i que no podem deixar de banda. Per sort, però, Taure és un signe de tranquil·litat i acostuma a tenir paciència, sobretot amb tot allò que està construït positivament i que vol conservar. I com que avui aquest Urà farà conjunció amb aquesta Lluna, que sempre és un significant de les emocions, és molt factible que puguem aprofitar aquesta unió planetària per espolsar-nos tots els mals i treure’ns de sobre totes aquelles emocions que signifiquin un obstacle o una negativitat en la nostra vida. Estirem el cos i fem fora de nosaltres tot allò que ens anguniegi. Vinga!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s