DIMARTS, 16 DE JUNY DE 2020

Queden ja molts pocs dies de l’estada del Sol en el signe de Bessons i, per tant, valdrà la pena aprofitar tot l’influx del gran astre en aquest signe de finals de primavera per a repensar-nos-ho tot una mica més i buscar el fil de la nostra comunicació més escollida, que a Bessons li agrada posar en comú totes les seves idees i vol exposar-les al vent després d’haver-les assimilat del tot i de fer-ho a tota velocitat, com si algú li donés pressa o l’empaités.

També el planeta Venus continua transitant per aquest signe, tot i que de moment encara ho fa en posició retrògrada, i degut a aquesta posició del planeta nosaltres també voldrem girar la vista enrere i recordarem els amors del passat, tot establint comparacions i rememorant-los.

Sigui com sigui, aquests dies també seran importants per a expressar aquest esperit comunicatiu del moment, i estaria bé que intentéssim plasmar aquest món expressiu que portem a dins, que si ho fem així, tot ens resultarà més fàcil i comprendrem els sentiments i les opinions dels altres, que ara ens quedaran més a la vora i que fins i tot reconeixerem com a propis. Aprofitem el temps, que ‘cada dia té el seu propi afany’.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s