DILLUNS, 15 DE JUNY DE 2020

La Lluna d’avui avançarà amb especial força pel signe d’Àries i, com sempre que travessa aquest signe, recuperarà part del seu esperit primaveral, encara que a la primavera ja li quedi poc. Però, l’esperit de saber a on es va i la intenció de voler despuntar, com ho fa la vida, ens arribarà i ens podrem engrescar amb aquesta influència.

I com que resulta que des d’ahir Mercuri a Cranc fa quadratura amb aquests Lluna, i a més ara s’hi han ajuntat Plutó i Júpiter que, des de Capricorn, també estan fent quadratura amb el nostre satèl·lit, això voldrà dir que en el cel hi haurà una bona moguda. Però, tot i que es tracta de quadratures, el fet que siguin Plutó i Júpiter els que formen aquest aspecte, ens donarà molta empenta i fins i tot ens podríem excedir en les nostres expectatives, que aquests dos planetes no estan per a romanços i no acostumen a reprimir-se.

I amb tot això, amb tants astres en signes cardinals o de comandament, com són Àries, Cranc i Capricorn, podran haver-hi baralles al cel i, en conseqüència, aquí a casa nostre, que quan tots volen manar és difícil posar-se d’acord. Però, després de que  aquests últims dies anàvem una mica perduts o extraviats, ara una mica de direcció també ens convindrà, que les coses també poden ser relatives i més durant aquest temps de Bessons.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s