DIUMENGE, 14 DE JUNY DE 2020

Tot i que Mart i Neptú encara formin conjunció a Peixos i ens vulguin sensibles, en aquests moments ja estan començant a plegar veles i pensen seguir camins diferents, ja que Neptú es quedarà instal·lat a Peixos encara per molt de temps i Mart seguirà avançant per aquest territori en direcció a Àries, a on es tornarà molt més resolutiu. Però de moment, avui la Lluna ja haurà arribat al signe d’Àries, des d’on formarà una estimulant quadratura amb Mercuri a Cranc i així entre aquests dos es miraran de reüll i fins i tot estaran combatius un amb l’altra. I és que Mercuri i la Lluna poden ser molts amics quan es troben en signes afins però avui estan en signes que tenen visions diferents i, per tant, un estirà cap a un cantó i l’altra cap a l’altra cantó i si Mercuri a Cranc mirarà cap enrere i es recordarà de tot, la Lluna a Àries mirarà endavant i voldrà agafar embranzida, i després d’aquests dies de calma i d’haver viscuts en un mar d’emocions, ara gairebé ens convindrà que al cel hi hagi una mica de batalla, de la qual nosaltres ens podem contagiar.

Doncs, vinga va, posem-nos les armes de matar i anem a la guerra, que a vegades també cal tenir empenta i ser agosarats, que tenir decisió pot ser molt positiu i molt necessari. Procurem enllestir, que Mercuri ja està ben a punt de posar-se retrògrad, amb la qual cosa tot es retardarà. Fem un planning d’actuació fins el proper dia 17 de juny.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s