DIJOUS, 11 DE JUNY DE 2020

Aquest migdia la Lluna arribarà al signe de Peixos, al mateix temps que Mart i Neptú s’ajuntaran gairebé del tot en aquest mateix signe, tot i que sigui demà i demà passat quan arribin a la seva conjunció més exacte. Però, de moment, els seus efectes ja estaran aquí i ens envoltaran com en una nebulosa de confusió, en la que la realitat començarà a desaparèixer i ens quedarem com ‘in albis’, és a dir, en blanc, i no sabrem cap a on dirigir-nos.

I amb tot això les nostres emocions es mobilitzaran i podran sobreeixir amb tranquil·litat, gairebé com si es tractés d’una aigua embassada a la qual tot de cop se li obrís alguna comporta. La qüestió és que a dintre nostre hi haurà moviment i, ho expressem o no, ens revoltarem de moltes maneres i ho direm tot amb una mirada o amb un gest, o amb un silenci de l’ànima. Potser ara serà un moment per a sospirar, que segurament així ens desfarem d’aquesta pressió intensa i profunda que ens envoltarà, i la materialitzarem d’alguna manera.

Però, saber que el cel ens vol portar en aquesta direcció, malgrat aparentment sigui un dia com un altre, ens ajudarà a sortir-ne d’aquesta situació en la que, siguin quines siguin les nostres circumstàncies, ens voldrem deixar anar i tendirem a oblidar-ho tot. Procurem no caure en evasions fortes, que ara serà molt més fàcil caure en paranys i el que importa és que seguim fent camí i que sapiguem cap a on dirigir-nos. Però, de moment, valdrà més que ens estiguem quietets, com si féssim una parada en el vaixell de la nostra vida i només veiéssim mar i cel. Però la terra continuarà esperant-nos ben propera.Tinguem-ho en compte!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s