DIMECRES, 10 DE JUNY DE 2020

Avui el Sol i la Lluna formaran un bonic trígon o angle de 120 graus entre ells i, des de Bessons i des d’Aquari, enllaçaran les seves lluminositats de manera harmoniosa. I això serà suficient com perquè nosaltres també enllacem totes les nostres bondats i fem amb elles un ram amb les millors idees, aquelles que ens portin a comunicar-nos (Bessons) i a establir les bases del nostre millor pensament (Aquari). I tot i que seran moltes i diverses les forces del cel que en aquests moments ens poden influir, aquesta bona unió de les dos lluminàries en el gran arc del cel ens donarà forces per a posicionar-nos i estaria bé que ens aferréssim a elles amb naturalitat, decantant-nos per les coses positives i deixant al marge aquelles que resultin més negatives. Per tant, serà millor que no pensem ni en barallar-nos, ni en estancar-nos, ni en dormir tot el dia, ni en voler buscar totes les evasions… que per aquesta vegada el Sol i la Lluna ens han de donar marxa, alegria i convenciment per a seguir imaginant el món que volem, que com deia l’Hermes Trimegist: ‘No hi ha res en la realitat que en primer lloc no hagi estat una idea’.

Imaginem, doncs, tot allò amb el que vulguem conformar la nostra realitat.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s