DIMARTS, 9 DE JUNY DE 2020

Un cop al mes, com sempre acostumen a fer, la Lluna i Saturn s’ajuntaran avui amb tota la seva parsimònia i també amb un mica de tristesa, com sempre fan quan es retroben en un racó del cel, sigui en el signe que sigui. I és que Saturn és un vell una mica rondinaire, savi i profund, això sí, però que vol fer reflexionar més del compte a la Lluna, que és una dona capriciosa que de tant en tant desapareix i que és, valgui la repetició, una mica llunàtica.

I així Saturn no pot seguir-li el joc a la Lluna i a la Lluna li sembla que Saturn va massa a poc a poc i la seva trobada no és la millor ni la més celebrada. I per tant no ens haurà d’estranyar que ells, aquests astres del cel, avui posin mala cara, i vulguin fer extensiu el seu mal humor a tots nosaltres, com si només es tractés de mirar-se al mirall i reflectir un mateix estat d’ànim.

Però, la veritat sigui dita, aquesta Lluna que avui ja transitarà pel signe d’Aquari serà suficientment conscient i seriosa com per saber amollar-se a Saturn, mentre que el planeta dels anells li semblarà que aquesta lluna és una mica més entenimentada i menys vacil·lant, que per alguna cosa és retrobaran en un territori ben fixe: el de les idees més inamovibles del zodíac i, així, al final els dos astres s’entossudiran suficientment com per trobar solucions a tots els seus problemes. A vegades, persistir és un bon mecanisme per trobar l’ajuda i la sortida. Insistim en les millors coses i en trobarem grans resultats!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s