DILLUNS, 8 DE JUNY DE 2020

Com que la Lluna és la gran minutera del zodíac, avui donarà un pas més en el signe de Capricorn i s’ajuntarà primer amb Júpiter i després amb Plutó, aquests dos planetes que en aquests moments estan tan juntets i que, amb la seva unió amb el nostre satèl·lit, ens voldran donar optimisme i ganes de realització. Doncs, estarà molt bé que ho fem així i que, plens de les millors expectatives, ens mostrem ben disposats a treure-li l’entrellat a totes les coses, com si de nosaltres depengués que les coses rutllessin. I a l’estar tota aquests astres en un signe de terra com és Capricorn, ara serà més fàcil materialitzar moltes de les coses que teníem previstes, com si algú ens ajudés a fer-les possibles o com si tot resultés molt més assequible.

I a més, a més, encara que no tinguem gaire pretensions de fer o de desfer, a l’estar-hi Júpiter pel mig, tot es vestirà amb formes més positives i estarem més alegres o satisfets. Gaudim d’aquest moment i explorem-lo al màxim, que demà serà un altra dia i ‘cada dia té el seu propi afany’. Però, de moment, avui serà com si estiguessin resguardats i resguardades de possibles negativitats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s