DIUMENGE, 7 DE JUNY DE 2020

Amb l’entrada de la Lluna a Capricorn ens trobarem amb la seva oposició o angle de 180 graus amb Mercuri a Cranc i així els dos astres es retrobaran encara que sigui en la distància i es faran confidències. Però Mercuri a Cranc li parlarà a la Lluna dels seus estimats i li recordarà amb veu fluixeta i a l’orella tots aquells sentiments que li arribin al planeta que té ales als peus i al barret i això farà que ell es posi més tendre. Però, malgrat que a la Lluna la ompli tota la nostàlgia pròpia de Capricorn, es voldrà fer la freda i aparentment voldrà racionalitzar-ho tot, però no ho aconseguirà.

I amb tot això, tant Mercuri com la Lluna miraran cap enrere i li donaran moltes voltes a totes els seus records i sentiments, però això no serà un impediment perquè al mateix temps entre els dos es posin les piles i se n’adonin que caldrà sobreposar-se i remuntar aquesta nostàlgia que tant Cranc com Capricorn coneixen tan bé.

En realitat, la melangia és una sensació de buidor que ens pot portar lluny, perquè per tal de reparar aquest buit i trobar nous continguts, tanta Mercuri com la Lluna, des d’aquest eix zodiacal, es posicionaran i miraran endavant després d’haver contemplat abastament el seu passat anterior.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s