DISSABTE, 6 DE JUNY DE 2020

Tot i que avui el Sol i la Lluna ja no s’oposaran entre si, com sempre que hi ha pleniluni, encara continuaran formant quadratura cadascun d’ells per la seva banda amb Mart i Neptú a Peixos i, així, tot i que la tensió i excitació del pleniluni ja no sigui la mateixa, encara ens rondarà un mateix esperit, ja que d’alguna manera el cel es repetirà i tornarem a batallar amb nosaltres mateixos o amb aquestes dues ànimes –El Sol i la Lluna- que viuen a dintre nostre.

En aquests moments, per tant, Mart i Neptú a Peixos estaran de protagonisme, ja que tant el Sol com la Lluna faran recaure les seves lluminositats sobre aquesta important conjunció en aquest signe de sensibilitat i d’evasió. I és clar, hi ha moltes maneres de buscar l’evasió i tendirem a no voler recordar-nos de tot allò que ens fereixi o que ens faci mal, encara que sapiguem acceptar de bon grat el que la vida ens depari. Però, ara serà ben factible que comencem a sentir-nos dins d’aquesta nebulosa de confusió que fa dies que dura i que, de tant en tant, es fa recurrent, ja que cada vegada que algun astre o planeta s’ajunta amb Neptú, tot es fa més boirós i els nostres contorns ens difuminen.

És possible que avui tinguem encara moltes ganes d’oblidar totes les coses negatives i deixar vagar els nostres sentiments allà on ens portin, sense buscar-ne els límits ni els camins restringits.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s