DIVENDRES, 5 DE JUNY DE 2020

Una vegada més arribarà el pleniluni i per aquesta vegada arribarà acompanyat d’un eclipsi penumbràtic de Lluna, que a la pràctica no serà visible a la península, però sí que ho serà a les Balears. De totes maneres aquests eclipses de penombra sempre costen de veure’s, ja que la seva foscor és poc apreciable i els seus efectes tampoc són gaire importants, entre altres coses perquè els eclipses de més risc són els de Sol i els de la Lluna són una altra cosa.

I com que el Sol i Venus estaran a Bessons i la Lluna estarà a Sagitari, tots aquests astres rebran la important quadratura de Mart i Neptú a Peixos, i així aquests efectes marcians que donaran de ple en les dues lluminàries, quedaran esmorteïts perquè al costat de Mart i hi haurà Neptú, que transformarà les fúries marcianes amb alguna cosa molt més suau i benigne. Podran haver-hi discussions enceses, però, afortunadament, la sang no arribarà al riu, que la conjunció del Sol amb Venus també hi intervindrà i ens continuarà fent sentir a totes i a tots ben amorosos. Cada lluna plena és un com una ampolla de xampany que es destapa de cop, però, per aquesta vegada obrim-la amb molta alegria.

De totes maneres, i degut a l’eclipsi, que els nascuts un 5 de març, de juny, de setembre o desembre, ventilin les seves emocions i les substitueixin per altres de noves i de millors. Vinga!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s