DIJOUS, 4 DE JUNY DE 2020

En aquests moments el Sol i Venus estan començant a desfer els seus llaços amorosos, que acostumen a ser amples i permissius, amables i generosos, i això també pintarà amb colors suaus i lluminosos el nostre rerefons personal i circumstancial. Però, mentre ells comencen el seu comiat, com la d’un enamorats qualsevol, Mercuri i Urà formaran un sextil gairebé exacte que donarà molt de sí i que ens activarà de moltes maneres.

Mercuri a Cranc ens aportarà idees i ens proporcionarà intuïcions marcades, que serà important que sentim i escoltem i Urà a Taure ens donarà el convenciment i la tossudesa de que caldrà decidir, executar, buscar l’oportunitat. Doncs, tirem endavant amb els nostres projectes i aprofitem aquesta bona relació entre aquests dos planetes que quan es relacionen bé tenen una gran repercussió en el món mental i intel·lectual. Aprofitem, doncs, aquesta feliç conjuntura i procurem enllestir situacions, com aquell que va solucionant malifetes o operacions torçades, que segur que aquests dies les podrem redreçar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s