DIMECRES, 3 DE JUNY DE 2020

Avui pot ser un gran dia i caldrà que ens ho replantegem amb aquest esperit, ja que no tots els dies el Sol i Venus s’ajuntaran en el seu grau exacte ni tots els dies es forma al cel un gran triangle de bones vibracions com és el que avui conformen al cel Mart i Neptú a Peixos, Mercuri a Cranc i la Lluna a Escorpió i que no és res més que un benèfic gran trígon d’aigua que ens voldrà donar pau i que ens aportarà una sensació plaent de relaxament, que ens farà sentir molt vius i sensibles.

I com que la conjunció del Sol amb Venus retrògrad es dona en el signe de Bessons i la fusió dels dos astres avui serà complerta, ens podríem sentir transportats per una visió amorosa i uns sentiments elevats que potser no els havíem previst, que es poden dirigir cap a una persona del passat o que ens poden encegar d’amor, com en poques altres vegades ho podem fer.

Serà qüestió, doncs, de deixar aflorar la nostra intuïció, al costat de la nostra més candent imprevisibilitat, i escoltar tot allò que ens digui el cor, que amb l’oposició de la Lluna i Urà podem experimentar sorpreses i fins i tot ens podem sorprendre a nosaltres mateixos amb un nou sentiment.

I tinguem o no tinguem a l’abast l’objecte del nostre amor, no deixem d’experimentar aquests sentiments de generositat, de comprensió, d’afluixament i d’energia creixent, perquè podem viure l’amor de moltes maneres però hem de recordar que l’amor és també una forma d’energia que ens fa combregar amb el món, amb la natura i amb aquells éssers humans que ens fan viure i sentir tan poderosament. Gaudim a fons del nostre univers amorós!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s