DIMARTS, 2 DE JUNY DE 2020

La Lluna d’avui continuarà transitant pel signe de Balança, tot organitzant un parell de quadratures amb Júpiter i Plutó a Capricorn i això serà suficient com perquè ens deixem anar i donem ales a la nostra imaginació, que ara agafarà molta embranzida. Doncs, posats a fer, escoltem a fons totes i cadascuna de les nostres idees i formulem-les en veu alta, que així tindran molta més força i es materialitzaran.

I com que Balança i Capricorn també tenen coses en comú, encara que de natural estiguin en quadratura, avui també podrem coordinar-les positivament, sobretot si ens hi esforcem una mica, tot dirigint les nostres passes en una direcció i fent-ho amb decisió i amb comandament.

Però, cap a la tarda, quan la Lluna arribi a Escorpió i faci quadratura amb Saturn a Aquari, ens sentirem més apagats i no veurem les coses de la mateixa manera. Aprofitem el matí i enllestim amb les nostres decisions. I vigilem els nostres impulsos!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s