DILLUNS, 1 DE JUNY DE 2020

Que el Sol i la Lluna facin bon aspecte entre ells és sempre una bona notícia perquè això vol dir que aquelles dues ànimes que viuen dintre de nosaltres, que diria en Goethe, van a la una i no s’oposen o es barallen entre elles. I així, avui en aquest aspecte serà un bon dia, perquè el Sol, ben arreplegadet al costat de Venus, enllaçarà les seves lluminositats des del signe de Bessos amb les de la Lluna en el signe de Balança i això serà una molt bona contrapartida, que ens farà estar sociables i creatius, amb idees per a ser pioners i portar la veu cantant.

I, per aquesta vegada, o sempre que el cel volgui ser positiu, estaria bé que féssim cas al dictat de les estrelles, tot accionant totes les nostres palanques mentals i posant-nos en marxa, que si disposem d’una bona pala i un bon punt de suport, com deia l’Arquímedes, podrem moure el món.

Doncs, vinga, posem-nos-hi, que una bona idea pot ser molt productiva i una idea primera o pionera pot produir molts canvis i aquesta Lluna a Balança d’avui tindrà la força per redirigir-nos en la millor de les direccions i valdrà la pena que ho fem ben positivament, sobretot si no dediquem tant de temps a mirar cap enrere i lamentar-nos. Que a vegades és necessari fer una queixa o més d’una, però no ens hi podem quedar enganxats. Posicionem-nos!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s