DIUMENGE, 31 DE MAIG DE 2020

En aquests moments el Sol i Venus en posició retrògrad estan fent conjunció en el signe de Bessons, al mateix temps que Mart i Neptú formen aquest mateix aspecte d’acostament entre ells en el signe de Peixos i, així, tenim que el Sol i Venus estan formant quadratura amb Mart i Neptú i aquest és un aspecte de tensió i de lluita i, com diu la mateixa paraula, d’enquadrament, que és el que passa quan es veuen les coses de manera totalment diferent però des de posicions similars, és a dir, des dels 90 graus.

Doncs, aquesta lluita en el cel tindrà la seva correspondència aquí a la terra, tot i que, per una banda, el Sol quedarà amorosit per Venus, i per l’altra, Neptú li xuclarà l’energia a Mart i tot quedarà més suavitzat.

Però, mentrestant, les relacions en general i les relacions de parelles en particular resultaran més difícils i serà fàcil tenir interessos diferents, uns per un cantó i els altres per l’altra cantó i, com conseqüència de tota aquesta moguda gairebé valdria més que establíssim pauses amb aquells i aquelles que estimen, no sigui que ho engeguem tot en orris i no sigui aquesta la nostra intenció. Però, és que la conjunció Sol-Venus ens voldrà conciliadors i la conjunció Mart-Neptú voldrà que actuem amb més delicadesa. Però, les ganes de controvèrsia o de discussió continuaran sent les mateixes. Doncs, fem-ho només si és que nosaltres ho hem decidit, però no ens deixem arrossegar pels astres. Hem de tenir la paella pel mànec!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s