DISSABTE, 30 DE MAIG DE 2020

Una creu anomenada T es conformarà avui en el cel d’aquesta jornada, en la que intervindran Mart i Neptú a Peixos, Venus retrògrad a Bessons, i la Lluna a Verge. I així, aquest triangle de fortes vibracions es deixarà sentir en l’ambient d’aquesta jornada i ens podrem sentir perduts o extraviats, com si no sabéssim cap a on tirar i no hi trobéssim sortida. Però, és important que sapiguem que l’èxit, és a dir, la sortida, existeix i si ens deixem convèncer pels millors arguments que ens arriben, la trobarem.

Aquest triangle d’avui el que vol és comprensió i, si donem en el clau i entenem de que va la cosa, ens relaxarem i tot agafarà un altre caire. Però, si ens agitem o ens alterem més del compte, posant-nos nerviosos, farem que les coses resultin molt més complicades. Aprofitem, doncs la conjuntura i utilitzem aquesta Lluna a Verge que ens pot ajudar a posar ordre al nostre voltant i, si ho fem així, anirem relaxant-nos ben a poc a poc. Una altra manera d’aconseguir una mica de calma, serà intentant desfogar-nos a través de la paraula, sigui comunicant-vos de viva veu o a través de l’escriptura. Posar les nostres idees en comú també ens ajudarà i ens farà sentir, més que en un laberint, en una cruïlla que ens portarà lluny. Tranquil·litzem-nos!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s