DIVENDRES, 29 DE MAIG DE 2020

El planeta Mercuri arribarà avui al signe de Cranc, tot inaugurant la seva estada en aquest territori aquós per una bona temporada, ja que romandrà en aquest signe fins el 4 d’agost. En realitat, Mercuri s’estarà tant de temps en un mateix territori perquè es posarà retrògrad el dia 18 de juny i s’estarà en aquesta posició fins l’11 de juliol, i el dia 12, tornarà a transitar directe per la volta del cel.

Mercuri a Cranc sempre significa una mica d’estira i arronsa, ja que com que Mercuri representa els desplaçaments i els camins i els crancs de per si retrocedeixen, fan dos passos endavant i un cap enrere, o fins i tot avancen de costat, això farà que fins i tot en posició directe, tampoc avançarem tant i ens ho pensarem molt més abans d’actuar. I, a més. com que a Cranc li agrada estar casa, aquest Mercuri farà camins entre les quatre parets i buscarà records i emocions d’allà on n’hi hagi, sempre amb una mentalitat familiar i domèstica, tendre i sensible. com acostumen a ser totes les coses influïdes per Cranc.

Preparem-nos, doncs, per enllestir de veritat, que a partir del 18 de juny, tot agafarà un altre ritme i veurem que serà més difícil que les coses avancin i canalitzem positivament aquestes influencies, com sempre. Que el cel inclina, però nosaltres li hem de saber guanyar la partida.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s