DIMECRES, 27 DE MAIG DE 2020

Dins d’aquest gran engranatge que és el cel estrellat i dins d’aquests grans rellotges còsmics que són els astres i els planetes, avui la Lluna farà de gran minutera i ens acabarà de donar l’hora còsmica en la qual ens trobem i ho farà amb tota precisió, com un rellotge qualsevol. I com que el nostre satèl·lit és l’astre més veloç del cel, a mesura que avanci el dia notarem com aquesta lluna s’endinsarà en el signe de Lleó, tot fent oposició a Saturn a Aquari i quadrant-se amb Urà a Taure.

I així tindrem que d’una prudència inicial, donada per Saturn ben oposat a la Lluna, ens anirem contagiant de la quadratura d’Urà a Taure, que serà més forta quan més avanci la jornada i així, ben aviat ens adonarem que Urà ens estirarà i ens farà bellugar i ens podria donar la sensació que viatgem en una muntanya russa, primer cap avall i després cap amunt, primer amb més por i després amb molta més exaltació!

Doncs, visquem els vaivens que tindrà la jornada i visquem-ho positivament, tot reconciliant-nos amb aquest sentiment ancestral de que la vida és també algun sotrac i de que, sobretot, és pur moviment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s