DIMARTS, 26 DE MAIG DE 2020

Com que la Lluna d’avui ja avançarà molt endinsada en les aigües de Cranc, ho notarem fàcilment, ja que aquesta Lluna és la lluna més lluna de totes les llunes que es fan i es desfan i, en conseqüència, podrem estar llunàtics, o llunàtiques, és a dir, sensibles, influenciables, capriciosos, canviats, susceptibles o malhumorats tot de cop, com si notéssim el caminar de la Lluna per aquest camí astral i fins i tot per dins de nosaltres mateixos.

Però, afortunadament, avui aquesta lluna fa una oposició amb Plutó i amb Júpiter a Capricorn i tot i que és tracta d’unes influències que li aniran a la contra, a la pràctica això ens proporcionarà unes ganes d’expansió i de deixar-nos anar que seran importants, ja que Cranc és un signe d’expansió emocional i Júpiter i Plutó conjunts, encara que sigui a Capricorn, que és un signe ben estricte, ens poden portar lluny, com si tinguéssim ganes d’arribar a llocs insospitats i volguéssim profunditzar (Plutó) en les nostre emocions i busquéssim una amplitud de mires (Júpiter) que ens portessin per camins molt interessants, els d’una comprensió profunda, i al mateix temps distesa, de nosaltres mateixos.

Deixem que aquesta lluna ens emocioni, ens sensibilitzi i, sobretot, ens faci adonar que cal tornar a casa o als orígens quan busquem de veritat alguna de les nostres identitats més significatives.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s