DILLUNS, 25 DE MAIG DE 2020

Quan aquesta mateixa nit la Lluna arribi al signe de Cranc, a les poques hores iniciarà un sextil, o angle de 60 graus, amb Urà a Taure, i un trígon, o angle de 120 graus, amb Mart a Peixos i això conformarà en el cel un petit triangle de bones vibracions que resultarà molt positiu de cara a les nostres expectatives. Perquè sent Mart i Urà planetes d’activitat, de moviment i de decisió, avui decidirem millor i efectuarem els moviments correctes, ja que Mart ens donarà força i Urà ens donarà sentit de l’oportunitat i amb la Lluna a Cranc procurarem per a casa nostra i sabrem apropiar-nos de tot allò que ens correspon.

I també aquesta Lluna ens omplirà de sentiments i d’imaginació, perquè estant el nostre satèl·lit en el seu domicili, és a dir, en el signe en què es troba amb més confort i comoditat, serà fàcil que ens sentim molt tendres i molt disposats a celebrar totes les coses que hem fet nostres i que formen part dels nostre decorat més emocional.

Procurem, però, que aquesta mateixa Lluna no ens faci especialment susceptibles, que sentir-nos ferits abans d’hora, no ens resultarà pràctic ni efectiu. I amb aquest bon triangle al cel haurem de lluitar per aconseguir les millors coses, les que ens toquin més a dintre, sigui l’esperit o l’ànima, o aquest cos que ens dona forma.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s