DIUMENGE, 24 DE MAIG DE 2020

Una mica com ahir, avui els astres estrenyeran els seus llaços entre ells i així la Lluna i Mercuri rodaran plegats, formant conjunció exacte, i Venus ho farà una mica més distanciat i, des del signe de Bessons, formaran una important quadratura amb el planeta Neptú en el signe de Peixos. I pensant-ho bé, serà molt fàcil que continuem sentint-nos ficats en un núvol de confusió, on sigui molta la informació i poca la claredat. I és que tant Bessons com Peixos són signes de dubtes i vacil·lacions, on es fàcil sentir-se inclinat en totes direccions, a dreta i esquerra, per Bessons, i cap amunt i cap avall, per Peixos i, per tant, si ens sentim ficats en una cruïlla i no sabem cap on tirar no ens haurà d’estranyar gens, que a vegades el cel s’inclina més del compte o els núvols ens impedeixen veure-hi més clar o seguir-ne el fil.

Doncs, posats a canalitzar totes aquestes influències que en un principi són negatives, podem fer servir tota la nostra intuïció i la nostra intel·ligència, que segur que així ens en sortirem. Però, la veritat sigui dita, haurem de fer un gran esforç, que aquesta quadratura entre els astres és forta i aquesta influència no és precisament positiva. Però si sabem d’on ve el mal, en podem buscar el remei, que a tot se li pot donar la volta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s