DISSABTE, 23 DE MAIG DE 2020

Encara que no sigui una alineació planetària en regla, en aquests moment són quatre els astres que transiten per un mateix signe, el de Bessons, i ho fan per aquest ordre: primer hi ha el Sol, acabat d’arribar a aquest signe; a continuació hi va la Lluna, ja va més avançada després de la unió d’ahir amb el gran astre, i Venus i Mercuri molt juntets i molt disposats a dir-se tots els secrets a l‘orella. La qüestió, però, és que amb tants astres en un mateix territori són moltes les característiques i inclinacions que es desprendran de tota aquesta moguda i estarà molt clar que estarem molt xerraires i comunicatius, tal i com correspon a aquest signe de Bessons.

I com que el coneixement també correspon, en una de les seves versions, a aquest signe tan intel·lectual, ara el nivell de la nostra informació pujarà i estarem encara més assabentats de tot el que es cou al nostre voltant. Aprofitem-ho també per desfogar-nos una mica i per dir o escriure tot allò que ens passi pel cap, que ara trobarem una manera molt més efectiva d’expressar-nos. També serà un bon moment per a la venda.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s