DIVENDRES, 22 DE MAIG DE 2020

Aquesta tarda, exactament a les 7 hores i 39 minuts, el Sol i la Lluna es retrobaran en un racó del cel i la seva unió serà tan íntima i intensa, que s’amagaran de tot i de tothom, com si la terra se’ls empassés i no els poguéssim trobar enlloc, i respiraran compassats per viure la seva estada amorosa sota el signe de Bessons. I després d’explicar-s’ho tot i comunicar-se de totes les maneres, tot posant en comú fins i tot els seus secrets més ocults, guardaran silenci des del seu millor amagatall perquè la seva entrega haurà estat efectiva.

També nosaltres podrem experimentar una estranya febre comunicativa, que de tant sentida pot quedar en no res i que potser materialitzarem amb una sola paraula, amb un grapat de mots o amb una mirada que ho dirà tot. I encara que altres aspectes del cel ens puguin fer enfurismar o ens facin agafar ganes de tenir controvèrsies, per un dia deixem-ho tot i donem-nos un descans, que cada lluna nova és una oportunitat per fer creu ratlla i recomençar de nou un cop aquest fenomen còsmic ja hagi succeït.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s