DIJOUS, 21 DE MAIG DE 2020

Aquest Sol que acaba d’arribar al signe de Bessons està formant una quadratura o angle de 90 graus amb el planeta Mart a Peixos i aquest enquadrament dels dos astres serà suficient com perquè ens comencem a alterar progressivament i estiguem disposats a barallar-nos si així ho decidim, que amb el Sol a Bessons tindrem el verb fàcil i amb Mart a Peixos ens anirem imbuint d’una estranya ira, que no es manifestarà a menys que ens toquin els sentiments i, llavors, després d’haver estat aguantant, acabem explotant i mantenint algun tipus de batalla.

Una de les característiques d’aquest Mart a Peixos és que no sempre explota la persona a la qual s’està punxant, si no la que està al costat, com si alguns o algunes resistíssim més i els altres poguéssim explotar de maneta inesperada. Això seria el que se li diu tenir una reacció indirecta, en la que l’energia es traspassa d’una persona a una altra.

Sigui com sigui, aquesta quadratura, que ja fa dies que dura, perquè amb el Sol a Taure i Mart a Aquari també es va donar, arribarà al seu punt exacte el 4 de juny proper i es mantindrà molt forta durant les setmanes que seguiran, per finalment trencar-se el 31 de juny d’enguany. Tenim lluita per estona i valdrà més que ens organitzem, que l’enemic aguaita quan menys ho esperem i hem de ser previsors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s