DIMECRES, 20 DE MAIG DE 2020

Avui mateix, a les 15 hores i 49 minuts, a Barcelona, el Sol arribarà al signe de Bessons, des d’on es començarà a expandir talment com si fos una papallona, tot sobrevolant amb el pensament totes les flors de la primavera. I és que aquest és l’esperit d’aquesta signe, volar per sobre de la realitat, encara que sigui a un pam de terra, amb agilitat i rapidesa, respirant-ho tot per tal d’assimilar el món i després desfer-se’n, que Bessons no és un signe que li agradi aturar-se i prefereix fer el camí que arribar a Ítaca.

I segurament, encara que a vegades es critiqui als Bessons precisament per això, també és tota una sort i una vàlvula de sortida poder encarar la realitat amb un cert distanciament i desdramatitzant els nostres problemes amb lleugeresa, gairebé sense pretendre-ho, però aconseguint-ho.

I sincerament, una mica d’intranscendència ens pot anar molt bé en aquests moments en què el món està canviant i hi ha flors al nostre voltant, però també hi ha espines i cards que ens fan mal i que ens impedeixen gaudir de la nostra realitat més propera.

Sigui com sigui, aquesta etapa de Bessons ens anirà molt bé per posar paraules a totes les nostres idees i sentiments i per intentar comunicar-nos tan intensament com sempre, que el que busca aquest signe, per sobre de tot, és la posta en comú i el que pretén és establir llaços entre tots plegats, perquè tot respirant la realitat la fem nostre i l’acabem assimilant del tot.

Tenim tot un mes per posar-nos-hi i per complir aquesta important tasca. Vinga!

2 thoughts on “DIMECRES, 20 DE MAIG DE 2020

  • Hola Eli, estem en procés de millorar el blog. Jo de temes tècnics no hi entenc. De totes maneres, de moment,
   et dic una manera per fer-ho. Agraida del teu interès.
   T’has de registrar a la web de WordPress: https://wordpress.com/start/user .
   Un cop registrats, han d’anar a https://gemmablat.com/ .
   Seleccionar la icona dels tres punts verticals que apareixen a la part inferior dreta de la pantalla i fer clic sobre “Seguir” (adjunto captura de pantalla).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s