DIMARTS, 19 DE MAIG DE 2020

Aquest sextil o angle de 60 graus entre Mart a Peixos i Urà a Taure pot ser molt efectiu i ens pot dur a prendre decisions i a tenir idees creatives que no esperàvem i fins i tot ens pot fer evident algunes oportunitats amb les quals no havíem pensat i que ara se’ns oferiran gratuïtament, a la cantonada de la nostra vida.

I donat que Mart a Peixos fa pensar en organitzar accions en favor dels altres i augmenta la nostra capacitat de servei i d’empatia, tot fent-nos connectar a uns i altres de manera discreta i fins i tot subterrània, i donat que Urà a Taure ens pot portar a buscar altres maneres de procurar el nostre pa, d’aquesta en podrien sortir iniciatives útils i efectives, com són les d’organitzar cooperatives a on uns siguin font d’ajuda pels altres i els altres sàpiguen generar oportunitats per a tothom.

I com que aquest aspecte durarà fins a primers de juny, valdrà la pena que el considerem –que considerar el que vol dir és tenir en compte les estrelles- i estiguem ben a l’aguait, que ens esperen moltes oportunitats d’aquest tipus i quan Mart faci conjunció amb Neptú en aquest mateix signe de Peixos, que això serà cap a mitjans de juny, es podran materialitzar totes aquestes pensades, que llavors podran esclatar molt positivament.

Que prevenir és de savis i qui actua tenint perspectiva, actua amb molt més fonament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s