DIMECRES, 13 DE MAIG DE 2020

Avui Mart, el més guerrer dels planetes, s’endinsarà en les aigües de Peixos i, des d’allí, ens voldrà submergir, a nosaltres també, en tot tipus d’emocions, com si ara la realitat agafés uns altres contorns i tot es tenyís amb les formes i els colors de la sensibilitat. Però, ai!, això té la seva part positiva i la negativa, i si la bona és l’emotivitat i la capacitat de comprensió i empatia, la dolenta és el no saber cap a on es vol anar, si remuntar el riu o deixar-se endur pel corrent. A més, amb Mart a Peixos, costa una mica més canalitzar l’agressivitat pròpia del guerrer, perquè Peixos té molta resistència i aguanta molt i, després, tot surt precipitadament i rebenta. Ara els dubtes estaran a l’ordre del dia i les ganes d’evasió augmentaran, així que haurem d’anar més en compte, no sigui que ens passem de la ratlla negativament.

Mart a Peixos també ens farà molt més impressionables i tot ens influirà amb més envergadura, amb la qual cosa serà important que ens recolzem amb tot allò que ens doni estabilitat i ens faci mantenir-nos ben drets.

Mart estarà a Peixos fins al 27 de juny d’enguany i el 13 de juny farà conjunció amb Neptú, la qual cosa reforçarà els estats d’ànim en els que estiguem posats. Pensem que les emocions es contagien molt més que els virus. Procurem fer-nos una mica immunes davant d’allò que ens perjudiqui.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s