DIUMENGE, 10 DE MAIG DE 2020

Que en aquests moments hi hagi un doble trígon de Júpiter i Plutó a Capricorn amb el Sol i Mercuri a Taure és tot un bon auguri i un important indici de que ara l’optimisme es farà més patent i serà més fàcil alegrar-nos amb totes les nostres coses, siguin grans o siguin petites, perquè aquest angle harmoniós de 120 graus,  sobretot entre Júpiter i el Sol, ens portarà a buscar l’expansió i a fer-ho amb la convicció de que la sort ens acompanyarà. I mantenir aquesta actitud serà del tot saludable, ja que si a dintre nostre es disparen les millors substàncies degudes al nostre esperit optimista, tot es posarà en marxa i fins i tot les coses ens sortiran més rodones, quan a vegades correm el perill de que aquestes mateixes coses ens surtin una mica quadrades.

I com que tant Capricorn com Taure són signes de terra i són especialment pràctics i realitzadors, estaria bé que penséssim com treure tot al suc a totes les bondats que giren al nostre voltant i que a vegades se’ns en van de la vista, sobretot, si fem les coses de pressa i corrents. Doncs, procurem anar una mica més a poc a poc i gaudim de tot el que tenim, que si ho fem així fins i tot descobrirem les millors troballes, les inesperades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s