DIVENDRES, 8 DE MAIG DE 2020

Avui el planeta Mart, encara a Aquari, formarà dues quadratures o angles de 90 graus, amb la Lluna a Sagitari i amb Mercuri a Taure, tot i que aquests aspectes no siguin del tot exactes en aquests moments, ja que existeix un orbe de tolerància o de permissió entre els planetes. Malgrat tot, que Mart es baralli amb la Lluna i que també li dirigeixi les seves invectives a Mercuri és suficientment important com perquè al cel hi hagi tensions, existeixi l’esperit de contradicció, tan propi d’Aquari, i a estones tinguem ganes de tirar-nos els plats pel cap.

Però, afortunadament, ara també el planeta Venus està formant un bonic trígon amb aquest Mart a Aquari, que fa dies que dura, amb la qual cosa es podran reconduir les nostres fúries, ja que Venus és sempre un planeta que busca la conciliació i un dels seus arts és que sap viure i deixar viure.

I com que Venus està a Bessons, estaria bé que ens expliquéssim una mica més, que si ho fem així, sabrem retrobar l’equilibri i canalitzarem les energies sobrants. Que del que es tracta es de saber-ho redreçat tot, buscant els millors camins i fugint d’aquells itineraris que ens extravien o ens fan perdre el camí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s