DIJOUS, 7 DE MAIG DE 2020

Ja tenim aquí a un dels plenilunis millors de l’any, el que es produeix en l’eix del Sol a Taure i la Lluna a Escorpió, que per aquesta vegada ens arriba ben acompanyat de Mercuri, que també està a Taure i ben al costa del Sol, i fent sextil amb el planeta Neptú, que des de Peixos, envia les seves lluminositats més tendres al Sol i a Lluna d’aquest moment.

Estiguem, doncs, ben atents a la posada en escena d’aquest pleniluni que es materialitzarà una mica abans de les 13 hores i que, com sempre, ens pot omplir d’esverament, però també farà que ens ho prenguem tot molt a la valenta, des del sentiment i des de la passió, com si tot ens semblés més fugisser i, per tant, agafés més valor. Doncs, encara que només sigui per uns instants valdrà la pena que gaudim d’aquest moment còsmic tan especial, d’aquesta lluna plena de Wesack, tal i com se l’anomena, i que la celebra en especial el budisme en un paratge del Nepal que porta aquest nom.

En realitat, cal recordar que els tres plenilunis de primavera són uns autèntics festivals espirituals, ja que l’energia del cel i de la terra són més abundants i tot exhala prana o energia vital. Apoderem-nos d’ella i utilitzem-la positivament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s