DIMECRES, 6 DE MAIG DE 2020

Com per compensar la moneda, avui la cara del cel se’ns girarà una mica i ens voldrà demostrar que allà dalt també hi ha creus i, així, la Lluna a Escorpió, Saturn a Aquari i Urà a Taure enllaçaran les seves lluminositats pesi a qui pesi i conformaran un triangle d’unes vibracions que no seran tan harmonioses com les que vam tenir. Avui serà una Creu, anomenada T, entre signes fixos, la que voldrà expressar tota la seva obcecació i que ens podrà donar mala lluna, ens inquietarà o ens acovardirà. Alguna d’aquestes coses.

Doncs, estaria bé que ens erigíssim per sobre de les nostres circumstàncies i canalitzéssim aquesta mala lluna com ho sap fer el signe d’Escorpió, renaixent de nou, inventant-ne una de nova i de millor, sense que per això deixem aparcades les nostres idees (Aquari) ni defugim de tot allò que hem fet nostre (Taure) que al cap i a la fi l’eruga es converteix en papallona i veient a la primera ningú no apostaria en què es pot convertir en la segona, però és així. No ens ofusquem i transformem la nostra realitat amb les pròpies mans i amb les nostres millors ànsies d’un món millor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s