DIMARTS, 5 DE MAIG DE 2020

La Lluna a Balança, Mart a Aquari i Venus a Bessons organitzaran una bona jugada en el cel d’aquesta jornada i formaran un bonic triangle, o gran trígon d’aire, que serà molt afavoridor i que ens omplirà d’idees i de benestar. I és que a la sociabilitat de la Lluna a Balança s’hi afegirà l’esperit creatiu d’Aquari i les ganes de comunicació de Venus a Bessons i el resultat serà una sensació de tranquil·litat que es captarà a l’ambient i que ens donarà la força pròpia dels esperits forts.

I si cada element té el seu significat, que avui al cel hi hagi aire i que aquest aire estigui tan ben harmonitzat ens donarà la pauta per entendre les coses molt positivament. I malgrat també hi hagi mals aspectes entre els astres en aquest cel protector, aquests quedaran arraconats per la comprensió i l’harmonia que respirarà la jornada. Deixem-nos portar, avui sí, i escoltem totes i cadascuna de les meravelloses idees que ens arribaran. Intentem enllaçar totes i cadascuna d’aquestes petites perles i confeccionem, com també ho farà el cel, un collar amb les millors intencions, que si ho fem així el cel ens escoltarà. I la intuïció es dispararà i ens ho dirà tot.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s