DILLUNS, 4 DE MAIG DE 2020

La quadratura exacte entre Venus a Bessons i Neptú a Peixos és mantindrà durant dies, exactament fins el dijous, i això ens mantindrà sensibles i somniadors, i ens farà ‘escapar’ més del que preteníem, amb la qual cosa no ens haurem d’estranyar si ens resulta difícil tornar a posar els peus a terra. Serà bo que ho tinguem present i, en tot cas, utilitzem-ho a conveniència, tot deixant-nos anar a través de la poesia, la música o del sentiment més exaltat. Saber que ens podem extraviar, ens farà aferrar més a terra.

Per un altra cantó, i coexistint amb aquests aspectes astral, avui la Lluna ja s’endinsarà en els aires de Balança i farà un trígon, per triplicat, amb Júpiter i Plutó a Capricorn i amb Saturn a Aquari, que serà molt inspirador i que ens ajudarà a materialitzar tot allò que desitgem. Avui, doncs, serà un dia intens, engrescador, realitzador, i estaria bé que l’aprofitéssim posant-nos d’acord amb aquells éssers humans que ens envolten, que aquesta Lluna que avui circula per Balança vol que busquem el consens i que establim els nostres millors llaços amb aquells i aquelles amb qui tinguem més afinitat. Estenguem, doncs,  la nostra xarxa invisible però efectiva i donem-nos la mà de manera pacífica, que aquesta jornada pot resultar molt productiva.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s