DIUMENGE, 3 DE MAIG DE 2020

Avui el Sol i la Lluna, des de Taure i des del signe de la Verge, formaran un trígon esperançador, que ens posicionarà positivament i que reforçarà la nostra part més pràctica i efectiva i que ens farà estar laboriosos i servicials, organitzats i detallistes. I a mesura que avanci el dia, ens anirem omplint de bon humor i tindrem moltes ganes d’expansió, ja que el cel agafarà volada i aquesta serà positiva.

Però, al mateix temps que aquesta serà la tònica del dia, la que donarà contingut a la jornada, una estranya força s’anirà apoderant de nosaltres imperceptiblement i no serà cap més altra que aquesta influència neptuniana que ens anirà envaint i que voldrà fer-nos perdre per camins no transitats. I és que Neptú, des de Peixos, farà una oposició a la Lluna i una quadratura exacta a Venus en el signe de Bessons.

Ai, aquesta quadratura Venus-Neptú se’ns emportarà lluny i costarà tornar, com si voléssim en una catifa feta de núvols i d’emocions. Valdrà més, doncs, que per aquesta vegada no escoltem gaire els sentiments que ens arribin, no sigui que acabem equivocant-nos del tot, que un bon aspecte de Venus i Neptú és una meravella, però com que en aquest cas es tracta d’un mal aspecte serà molt fàcil extraviar-se i arribar a un estat de gran confusió. Emocionalment, doncs, donem-nos un dia de descans!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s